Çeltek Madeni İlkokulu

WEB https://celtekmadeni.meb.k12.tr
Adres : ÇELTEKMADENİ MAH. AKSOY SK. NO 3/1 SULUOVA / AMASYA
VİZYON : VİZYONUMUZ İSTİYORUZ Kİ... Davranışlarıyla çevresine örnek olan, günün gelişen teknolojisine ayak uydurabilen ve kendini sürekli geliştiren, yetenek ve kabiliyetleri oranında mesleki ve akademik alana bilinçli bir şekilde yönelebilen, ülkemizi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak bireyler yetiştirmek
MİSYON : MİSYONUMUZ Biz, ÇELTEK MADENİ İLKOKULU/ORTAOKULU AİLESİ olarak, bütün öğrencilerin; Biz; Atatürk İlke Ve İnkılâplarına bağlı, Milli Eğitimin amaçları doğrultusunda barış içinde, çağdaş bir dünya için; yaratıcı, akılcı, özgür bireyler yetiştirmek için varız.
BAŞARILAR : spor dalında, boks kategorisinde 2009 yılında 52 kg´da Yasin AYDIN türkiye birinciliği elde etmiştir spor dalında, boks kategorisinde 2013 yılında 46 kg´da Bekir GENCALİOĞLU türkiye ikinciliği elde etmiştir.

Saatler : Başlama saati : 08:30 Ders bitiş saati: 15:20
Bağlantı : ADSL
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : Kalorifer(Doğal gaz)
Servis :
Ulaşım : Ulaşım, Samsun karayolu üzerinde calısan ticari minibüslerle yapılmaktadır.
Yerleşim Yeri : Çeltek Mahallesi İstiklal Caddesi No:5
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 5 km